موز به افرادی که دارای فشار خون بالایی هستند کمک میکند، همچنین خطر حملات قلبی را کاهش میدهد. موز بهبود دهنده زخم مزمن معده و کاهش دهنده کلسترول میباشد.
زادگاه اولیه موزمناطق استوایى و گرمسیر است البته در بلوچستان نیز این میوه را میکارند و محصول خوبی به دست میآورند. موز داراى انواع و اقسام گوناگونی میباشد و نوع نا مرغوب آن دارای هسته است. میوه موز در صورت رسیدن داراى عطرى ملایم، خوش طعم، شیرین نرم، بسیار مغذى و قدرت غذایى آن کمی از سیبزمینى بیشتر است. میوه موز داراى ویتامینهاى A، B، C و80 درصد قند میباشد، ولى از نظر مواد چربى، سلولز و کلسیم فقیر است و به همین جهت افرادی که از این میوه بیش از حد استفاده میکنند مبتلا به اختلالات معده، سوءهاضمه و یبوست شده، کمخون و ضعیف میشوند. در میوه رسیده موز مقدار زیادی پتاسیم، فیبر، منیزیم، مس و نشاسته وجود دارد. مبتلایان به آلبومین میتوانند موز را همراه با غذاهاى مناسب دیگر میل نمایند و برای آنها بسیار مفید است.
کاهش حملات قلبی
موز به افرادی که دارای فشار خون بالایی هستند کمک میکند، همچنین خطر حملات قلبی را کاهش میدهد. موز بهبود دهنده زخم مزمن معده و کاهش دهنده کلسترول میباشد. ماده معجزهآسا موجود در موز که سیستم گردش خون را تنظیم میکند، پتاسیم است و بدلیل داشتن پتاسیم زیاد، ضدسرطان بوده و غذای خوبی برای ماهیچهها میباشد. تحقیقات نشان میدهد که اثر موز بر روی زخم بیشتر از داروهای گرانقیمتی است که پزشکان تجویز میکنند. موز از نظر طب قدیم ایران معتدل و تر است و خون را غلیظ میکند. موز میوهای گرم و پرانرژی و از نظر ارزش غذایی برابر گوشت است و فقط چربی و کلسیم کمتری دارد.
میوه خونساز